avsluttede prosjekter

.
Personlige prosjekter

norsketog.no – (17.02.17)

Få mer info ved å trykke på tittelen, eller ved å trykke her.

Samarbeidsprosjekter

PH Sikkerhet

Informasjon kommer snart.

 

Arcadelius

Informasjon kommer snart.

Annet

Blogg: Minecraft

Jeg har av en eller annen grunn alltid hatt lyst til å starte min egen blogg. Det har endt opp med at jeg har startet mange blogger i løpet av årene som har gått. Dette er nok min første blogg, og som du ser har det ikke blitt skrevet særlig mye. Du får kose deg med det lille som står der!

 

Blogg: Media 1

Jeg husker da jeg begynte det tredje året på videregående skole. Vi fikk i oppgave å lage vår egen blogg. Her skulle absolutt alle oppgaver vi hadde i løpet av året skrives inn. «Vi kommer ikke til å ha noen innleveringer. Dere poster det på bloggen deres» hadde læreren vår sagt. Jeg kunne ikke fordra blogg.no, så derfor kjøpte jeg eget domene: www.stighetl.com. Jeg har i senere tid oppdatert stighetl.com til stighetl.no, men .com skal fortsatt være tilgjengelig. Du kan takke min lærer for at siden fortsatt er gående (Ikke at det er så særlig mye spennende her da).
Som sagt så fikk vi i oppgave å lage vår egen blogg, som i følge læreren skulle brukes til alt mulig. Det skjedde midlertidig ikke. Bloggen ble tatt vare på i tilfelle læreren ville se på bloggen i slutten av året; noe han ikke gjorde.

 

Blogg: Media 2

Året etter videregående gikk jeg på folkehøgskole, der jeg fikk samme oppgave. Vi skulle lage vår egen blogg. Dette prosjektet var ikke like «seriøst» som det andre. Selvfølgelig, det var jo viktig lære, men det var ikke slik at denne bloggen skulle brukes til absolutt alt. Noen tok det mer seriøst enn andre. Selv om jeg ikke skrev mye, tror jeg at jeg var en av de som brukte lengst tid på bloggen. Du får ta en titt da vell!

 

Blogg: Roman

Det var i de tider da jeg hadde lyst å skrive min egen roman. Jeg ønsker ikke å skrive romanen på standardmåten. Jeg kom derfor opp med en ny idé. Jeg ville lage en bloggroman! Jeg skulle skrive en svær og episk fortelling, som så skulle fortelles av forskjellige folk via bloggen. Det gikk faktisk så langt at jeg gikk ut i naturen for å ta bilder til bloggen. Jeg fikk faktisk tak i gode bilder også. Hvor de har blitt av er uvvist. Jeg skrev totalt 5-6 kapitler, men de ble uheldigvis aldri publisert. Grunnen til at jeg velger å legge til bloggen her, selv om den er tom, er fordi jeg har et bittelite ønske om at dette prosjektet skal fullføres. Vi får bare se hva fremtiden bringer!

.