Minecraft

1Sep/110

Minecraft Classic – Del 1

Da måtte jeg teste ut Minecraft Classic igjen! Det var lenge siden sist. Til de som ikke vet det, så er Minecraft Classic en gratis versjon av Minecraft, som sist ble oppdatert for over et år siden.
Det vil si at det er svært utdatert i forhold til Minecraft Beta. Jeg husker gamle dager da jeg spilte Classic hele tiden, da det ikke fantes noe som het Minecraft Beta, men Minecraft indev og infdev. Jeg var klar over at indev betydde in development, men jeg fant aldri ut hva infdev betydde. Har i senere tid funnet ut at det betydde Infinite Development.
Jeg husker også når jeg kjøpte Minecraft, og endelig fikk prøve ut Infdev, som ble lansert rundt 27 februar, 2010. Wow, jeg har jo snart spilt Minecraft i over to år, og det er fortsatt like kjekt som før! Jeg er rett og slett avhengig!

Uansett, tilbake til Minecraft Classic! Minecraft Classic ble lansert på Norges nasjonaldag, 17 mai, 2009. Jeg kjøpte Minecraft i 2010, hvis jeg husker riktig.
Etter å ha spilt Beta i flere måneder, tenkte jeg å teste ut Classic igjen. Classic er HELT forskjellig i forhold til Beta. Mye mindre blokker, og du har heller ikke kister, utstyr, dører, etc. Bare de mest vanlige blokkene slik som dirt, stein, gravel, etc.

Et bilde fra CST.

Jeg har i lengre tid leid en virtuell server. Leide først hos webhuset, men 314 kroner per måned ble litt for dyrt for meg. Den serveren jeg har nå, koster vell rundt 150 kroner i måneden.
Jeg og en venn, med navn Christoffer, leide serveren sammen tilbake i tid. Serveren kalte vi for CST, altså Christoffer Stig. Flott navn, ikke sant?

Vi fikk veldig mye trafikk. Var i alle fall 30 personer på serveren til enhver tid på døgnet.

Ups, det ble visst litt seint dette her. Klokken er i skrivende stund 23:58, og jeg skal stå opp 6:00. Jeg får skrive resten i morgen! :)

God natt!
- Stig Arne

Filed under: Uncategorized No Comments
29Aug/110

Velkommen!

Velkommen! Dette er da min første post i min nye blogg. En blogg dedikert til Minecraft. Kjetil, en venn av meg, som kom med den fantastiske ideen. Har nettopp bestilt et webhotel på 10 GB. Hva ellers skal jeg bruke resten til? Gjør absolutt ingenting at jeg har en Minecraft-blogg her! Her kommer jeg til å skrive om alt innenfor Minecraft. Modder, texturepacks, etc, etc. Anbefaler deg på det sterkeste å fortsette å lese denne bloggen hvis du vil ha fantastisk informasjon om alt innen Minecraft! Denne posten ble dog litt kort. Er ikke god til å introdusere meg. Så ... Alt jeg kan si at jeg heter Stig, er 18 og kommer fra Sandnes et sted i Norge!

Setter stor pris på om du fortsetter å lese!

- Stig

Filed under: Uncategorized No Comments