Alle nyheter

.

22.01.17 – toginorge.no

Etter at domenet norsketog.no ble solgt fra PH Norge AS til Norske tog AS, bestemte jeg meg for å starte et nytt tog-prosjekt med nytt navn: toginorge.no. Her ønsker jeg engang i fremtiden å videreføre det jeg startet med på norsketog.no.

15.10.15 – phsikkerhet.no

Vi har nå gått bort ifra domenet phsikkerhet.no. Fra nå av vil du finne oss på phnorge.no.

09.01.15 – norsketog.no

Her vil du få siste nytt angående norsketog.no. For å holde både norsketog.no og resten av våre sider så ryddige som mulig, har vi valgt å legge til nyheter her, og ikke direkte på nettsiden. Her vil «interne» nyheter komme. Oppdateringer, fiksing av feil, etc, etc.

17.02.17 – norsketog.no

Driften av norsketog.no overføres fra PH Norge AS til Materiellselskapet AS.

03.04.15 – norsketog.no

Selv om det har gått litt tregt i det siste, jobbes det fortsatt på spreng med å få nettsiden ferdigstilt. Det er mye som mangler, og det er langt fra et ferdig produkt. For tiden bruker vi også nettsiden for å eksperimentere. Derfor vil du muligens se forskjellig design/oppsett fra side til side. Du vil også oppleve en god del rot. Vi beklager dette, og ber om litt tålmodighet.
Grunnen til at vi valgte å offentliggjøre et uferdig produkt, var rett og slett for å gjøre det mer tilgjengelig for de som jobber på det, samt for å la folk faktisk få litt utnytte av det lille vi måtte ha av informasjon på nettsiden.
Norsketog.no er et stort prosjekt, og det vil ta tid før vi er helt i mål.

24.10.14 – phsikkerhet.no

PH Sikkerhet blir opprettet som et «datterselskap» til PH Norge DA.
I første omgang tilbyr vi sikkerhetsrådgivning rundt små- og mellomstore arrangmenter samt private bygg og næringseiendom, salg av arrangementsbilletter og salg av tekniske sikkerhetsprodukter som overvåkningsanlegg og alarmsystemer.

16.10.15 – norsketog.no

Driften av norsketog.no overføres fra Sandnes Event til PH Norge AS.

09.03.15 – phsikkerhet.no

Fra og med i dag går vår drift innunder PH Norge DAs ledelse. Alle eksisterende kunder blir overført og henvendelser til gamle PH Sikkerhet skal nå skje til PH Norge DA. Samme folkene, tjenestene og produktene blir å finne hos PH Norge DA – også evt. garanti- og reklamasjonssaker.

.