phbutikken.no

phbutikken-center
.

norsketog.no er en nettside som ble registrert og påbegynt den 30.05.14 av Sandnes Event. Målet med norsketog.no er å opplyse det norske folk om det meste innenfor jernbanen i Norge. Her kan du blant annet få siste nytt langs jernbanen. Disse nyhetene er hentet fra flere kilder, som nsb.no, jernbaneverket.no, samt region- og lokalaviser. Disse nyhetene vises direkte på forsiden, slik at det skal være enklest mulig for deg å finne frem. Du skal også slippe å lete på forskjellige nettsider etter informasjon; alt er samlet på norsketog.no.
På norsketog.no finner du også en komplett liste over alle lokomotiver og togsett som enten befinner seg i Norge, eller som tidligere har vært på besøk i Norge. Du får også en komplett oversikt over alle tidligere lokomotiver og togsett i Norge.

.
.

16.10.15

Driften av norsketog.no overføres fra Sandnes Event til PH Norge AS.

03.04.15

Selv om det har gått litt tregt i det siste, jobbes det fortsatt på spreng med å få nettsiden ferdigstilt. Det er mye som mangler, og det er langt fra et ferdig produkt. For tiden bruker vi også nettsiden for å eksperimentere. Derfor vil du muligens se forskjellig design/oppsett fra side til side. Du vil også oppleve en god del rot. Vi beklager dette, og ber om litt tålmodighet.
Grunnen til at vi valgte å offentliggjøre et uferdig produkt, var rett og slett for å gjøre det mer tilgjengelig for de som jobber på det, samt for å la folk faktisk få litt utnytte av det lille vi måtte ha av informasjon på nettsiden.
Norsketog.no er et stort prosjekt, og det vil ta tid før vi er helt i mål.

09.01.15

Her vil du få siste nytt angående norsketog.no. For å holde både norsketog.no og resten av våre sider så ryddige som mulig, har vi valgt å legge til nyheter her, og ikke direkte på nettsiden. Her vil «interne» nyheter komme. Oppdateringer, fiksing av feil, etc, etc.

.