toginorge.no

.

toginorge.no er en nyoppstartet nettside som ble registrert og påbegynt den 22.01.17 av meg som privatperson. Domenet toginorge.no ble opprettet som følge av at domenet norsketog.no ble solgt til Norske Tog AS.
Målet med toginorge.no er å opplyse det norske folk om det meste innenfor jernbanen i Norge. Her kan du blant annet få siste nytt langs jernbanen. Disse nyhetene er hentet fra flere kilder, som nsb.no, banenor.no, samt region- og lokalaviser. Disse nyhetene vises direkte på forsiden, slik at det skal være enklest mulig for deg å finne frem. Du skal også slippe å lete på forskjellige nettsider etter informasjon; alt er samlet på toginorge.no.
På toginorge.no finner du også en komplett liste over alle lokomotiver og togsett som enten befinner seg i Norge, eller som tidligere har vært på besøk i Norge. Du får også en komplett oversikt over alle tidligere lokomotiver og togsett i Norge.

Til slutt vil vi minne på at nettsiden er under utvikling og er langt fra et ferdig resultat.

.

 

.

22.01.17

Etter at domenet norsketog.no ble solgt fra PH Norge AS til Norske tog AS, bestemte jeg meg for å starte et nytt tog-prosjekt med nytt navn: toginorge.no. Her ønsker jeg engang i fremtiden å videreføre det jeg startet med på norsketog.no.

.